Bedankt! :)
Door: Marian & Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike & Marian
12 Augustus 2008 | Nederland, Amsterdam
Lieve allemaal (hier maaike;)),
Allereerst wil ik even zeggen dat ik het ontzettend leuk vind om al die berichtjes te lezen. Echt super om te weten dat er heel veel mensen zullen zijn die ons gaan volgen.
Inmiddels zijn we weer een paar weken verder en begint het aftellen nu echt!
Even een kort verslag van de afgelopen weken:
Vrijdag 18 juli moest ik dan echt afscheid nemen van mijn kinderen en mijn collega’s en dat was wel even moeilijk. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin gehad op de Prins Mauritsschool.
De week daarvoor had ik al een afscheid gehad op school met de ouders erbij, erg gezellig en leuk. Alle kinderen hadden een prachtige bloem voor mij met daarin een kaartje, echt heel lief. Ik ben echt verwend want de 18e kwamen sommige van hen ook nog met een cadeautje!
Brent, ik ga je lekkere koalabeertjes opeten als ik in Australië ben!
Sterre, de kikkerchocolaatjes waren heerlijk! Het gelukspoppetje zit al in mijn tas, kan ik altijd aan je denken en hopen dat het poppetje mij geluk brengt!
Victor, als ik onderwaterfoto’s heb gemaakt in Australië, zet ik ze op mijn site!
Iban, bedankt voor ‘Ganesha’, die mij gaat beschermen tijdens mijn reis!
Fieke, de mooie foto staat op mijn bureau en de armband vind ik echt prachtig!
Joep, de mooie tulp staat ook op mijn bureau, zo kan ik altijd even aan jou denken!
Luuk, het prachtige boek over kleine kangaroe, wat ben ik daar blij mee, echt zo leuk!
Bobby, wat een mooie speld en opbergzak heb ik van jou gekregen! Daar ga ik alle lieve briefjes en tekeningen in bewaren.
Sem, het boekje en het poppetje zitten ook al in mijn tas, kan ik al mijn verhalen in opschrijven!
Adriana, de prachtige bos bloemen hebben nog erg lang hier gestaan!
Bjorn, de bonbons waren erg lekker en ik vond het erg gezellig dat ik je nog even gezien heb!
Ziggy, de mooie brief hangt nog steeds boven mijn bureau, echt lief!
Wouter, wat had jij een mooie hartjesketting gemaakt, prachtig!
Zoe, van jou kreeg ik zo’n lief kaartje met daarop een mooie foto van ons tweeën!
Jayden, de bonbons zijn al helemaal op, we hebben er van gesmuld!
Lieve Pippeloentjes, ontzettend bedankt! Ik vond het echt super leuk om jullie in mijn klas te hebben. Ik wens jullie allemaal heel veel plezier en succes in je nieuwe klas en bij je nieuwe juf!
Ook kreeg ik van mijn collega’s leuke cadeautjes en prachtige bloemen, bedankt daarvoor! Ben ook nog toegezongen door hen…echt super leuk en mooi!
Lieve collega’s, vooral bedankt voor de gezelligheid en de gastvrijheid waarmee ik ontvangen ben!
Dan nog even over 25 juli, toen had ik namelijk mijn afscheidsfeestje en het was ontzettend gezellig!:)Iedereen nogmaals bedankt voor de gezelligheid en de cadeautjes.
Afgelopen weekend ben ik samen met mama in emmen geweest om daar iedereen gedag te zeggen. Ook een erg leuk en gezellig weekend gehad met iedereen!
En dan….is het nog maar 8 dagen en dan vertrekken we al! Oh, ik heb er zo’n zin in!:D
Afgelopen week heb ik al een paar keer ‘proef’ gepakt en zat ik op 12 of 13 kilo, dus dat is netjes toch?! Haha…maar ja, op het laatste moment komen er altijd nog dingen bij dus zal ik er toch een shirtje of rokje moeten uithalen:p :(
Nou, het volgende verhaal zal vanuit Bangkok zijn!;) O ja, in bangkok hebben we een fietstocht besproken bij Co (een Nederlander) die dat al 30 jaar doet dus ben benieuwd! Super veel zin in. http://www.covankessel.com/
Tot dan!
Liefs, Maaike
Als je op onderstaande link klikt, krijg je foto's te zien van mijn afscheid op school.
Ook nog een leuke kaartje van 'Europa in Australie' Gekregen van Channa, dank je wel!
__________________________________________________________________________
Ook nog een klein berichtje van Marian:
Het is dan alweer 2.5 maand geleden dat we een berichtje hebben geplaatst op onze site en ondertussen is er alweer veel gebeurd. Mijn diploma gehaald: ben officieel Bachelor of Commerce!!! Nu nog maar een weekje voordat we weggaan! Alle spullen zijn inmiddels gekocht en ben nu druk bezig met alle 'laatste keren'! Laatste dag bij ENS wat goed bevallen is, laatste keer dagjes uit met vriendinnen en familie...Nog een afscheidsfeestje.. En dan langzaam maar zeker komt het afscheid dichterbij en daarbij natuurlijk ook het grote avontuur!! Ik heb er in ieder geval super veel zin in! Ik ga nog maar weer mijn rugzak inpakken en peinzen over de dingen die ik misschien toch niet helemaal nodig ben of eventueel daar kan kopen (dat is eigenlijk alles wel ;))!
Ik ga iedereen heeeel veeeel missen en vanaf nu komen er sowieso gezamelijke berichtjes van mij en Maaike ;)! Ow ja voordat ik het vergeet iedereen super bedankt voor de reacties! Erg leuk om te lezen dat zoveel mensen onze verhalen gaan volgen (Pff Nog meer op mijn spelling letten ;))!
Liefs xxxx Marian
Nog even een berichtje erbij van Marian! Gister was mijn afstudeer/afscheidsfeest en ik wou iedereen bedanken voor zijn komst!! Het was errug gezellig (waar komt dat brakke gevoel vandaan :S IK BEGRIJP ER NIETS VAN!!) Ook iedereen super bedankt voor de mooie cadeautjes! Ik kan niet garanderen dat ze allemaal in mijn rugzak mee gaan maar ik ga er sowieso plezier van beleven!
De foto's zijn te zien op:
Nogmaals ik ga jullie missen!!
Liefs xxx Marian
Inmiddels zijn we weer een paar weken verder en begint het aftellen nu echt!
Even een kort verslag van de afgelopen weken:
Brent, ik ga je lekkere koalabeertjes opeten als ik in Australië ben!
Iban, bedankt voor ‘Ganesha’, die mij gaat beschermen tijdens mijn reis!
Fieke, de mooie foto staat op mijn bureau en de armband vind ik echt prachtig!
Adriana, de prachtige bos bloemen hebben nog erg lang hier gestaan!
Ziggy, de mooie brief hangt nog steeds boven mijn bureau, echt lief!
Wouter, wat had jij een mooie hartjesketting gemaakt, prachtig!
Jayden, de bonbons zijn al helemaal op, we hebben er van gesmuld!
Tot dan!
Liefs, Maaike
__________________________________________________________________________
Ook nog een klein berichtje van Marian:
Liefs xxxx Marian
De foto's zijn te zien op:
Nogmaals ik ga jullie missen!!
Liefs xxx Marian
12 Augustus 2008 - 06:18
Joke Mijnheer:
Heel veel plezier de laatste dagen in Nederland. Ik vind Australië wel erg groot zo op dit bovenstaande plaatje. Verdwaal niet.
Groetjes en succes,
Veerle:
lieve maaike, ik vind het jammer dat je weg gaat. groetjes, veerle -
12 Augustus 2008 - 08:22
Emma:
Lieve maaike, ik vind het jammer dat je weg gaat naar australie groetjes emma -
12 Augustus 2008 - 14:27
Anneleen:
Hallo Maaike,
Hoe gaat het? Dat is lang geleden. Wel erg leuk dat ik je op deze manier kan volgen, met je/ jullie reis door Australie. Klinkt Super!
Ik wens jullie heel veel plezier!
Groetjes Anneleen -
12 Augustus 2008 - 16:26
Ellis:
hallo maaike,
ik heb je foto s bekeken,van het afscheid op school,enig met al die kinderen, je bent vast een hele lieve juffrouw. groetjes ellis -
12 Augustus 2008 - 21:36
Marjan O.:
Hoi Maaike,
Leuk die afscheidsfoto's op school!Ik heb de fietstochten en de foto's bekeken.Geweldig dat wij op deze manier goed op de hoogte blijven.Die colaboot is gaaf.Wij kijken uit naar het volgende bericht en nogmaals goede reis. Groetjes, ook van Frans.
Marjan.
13 Augustus 2008 - 10:31
Chantal:
Lieve Maaike en Marian,
Ik wens jullie net zoveel plezier als wij in Afrika hebben gehad! Geniet van de natuur en alle nieuwe mensen die je leert kennen, heel heel veel reisplezier, ik zal zeker af en toe jullie berichten volgen.
Groetjes, ook van Geert, Bart en Lonneke,
Chantal -
14 Augustus 2008 - 13:24
Sylvia:
Hallo Maaike en Marian
Geniet van jullie avontuur. Geweldig dat jullie dit ondernemen. Je zult zo'n reis nooit vergeten, dus .. genieten maar, Dick Sylvia en Sabine
We zullen jullie reis zeker volgen. -
14 Augustus 2008 - 18:02
Lien:
Lieve Maaike,
Wat heb je een fantastisch afscheid gehad op je school en
wat een leuke foto's, ze gaan je heel erg missen, maar geniet jij maar van je wereldreis.
Liefs, Lien.
14 Augustus 2008 - 19:11
Trudy:
Nog heel eventjes Nederland en dan begint je geweldige tocht!
Geniet van alles wat je gaat beleven!
Leuk dat we je kunnen volgen! Doe de groeten aan Sydney!!!!
veel geluk, groetjes
Hans en Trudy. -
16 Augustus 2008 - 19:16
Bertha Zumbrink:
Hoi Marian,nou ik ga je volgen hoor via internet geniet van alles.Ik ben heel erg benieuwd naar jullie verhalen.Doe voorzichtig en fijne reis .Groetjes Bertha. -
16 Augustus 2008 - 21:41
Harry En Trudy:
Marian en Maaike we wensen jullie een hele goede reis. Laat ons veel meegenieten van alles wat er op je netvlies komt. We wachten vol interesse op jullie eerste reisverslag
Groetjes! -
17 Augustus 2008 - 17:46
Hannie:
Maaike en Marian,
Wij wensen jullie een heel goede reis overmorgen en een geweldig mooie tijd in Australie.Leuk dat we jullie kunnen volgen via internet.
Hannie, Nico en Nicole -
18 Augustus 2008 - 13:33
Stefan:
Heey maaike ik wou je even heeeel veel plezier en succes wenzen in bangkok en australie
Xxxx stefan -
18 Augustus 2008 - 19:28
Patricia:
Ik wens jullie heel veel plezier in jullie reis en geniet ervan met z'n tweeën.. En zal zo nu en dan even op de site kijken, van waar jullie zijn.. Ga jullie volgen en zo nu en dan een berichtje sturen ;)
Groetjes Patricia (van ENS) -
19 Augustus 2008 - 19:52
Marianne:
Heey meiden,
Jullie zijn nu lekker onderweg naar Bangkok...jullie grote avontuur gaat beginnen! Super spannend, maar ook zo ontzettend leuk! Ik ga jullie absoluut volgen via de site, maar had van Marian ook al begrepen dat zodra jullie in Australie zijn jullie een mobiel nummer zullen hebben, dus telefonisch contact kan ook worden onderhouden, haha! Ik wil jullie heel veel plezier toewensen, geniet er ontzettend van, ga ik ook doen door middel van de verhalen en de foto's die jullie op de site zetten, haha! Meiden een hele goede reis, en ik lees jullie volgende verhaal!
Kus Marianne -
20 Augustus 2008 - 09:17
Sint:
Als het goed is, zijn jullie inmiddels al weer geland in Bankok!
Jeetje, wat was dat leuk gister dat er veel mensen waren. Ik was toch wel blij dat 'Hello, goodbye' niet is komen filmen.. Dan gaan ze nog vragen stellen! Wordt alleen maar meer janken! :p
We hebben veel foto's genomen en twee filmpjes! We waaide uit onze panty's!! Maar dat hadden we er wel voor over. Ook leuk dat we jullie hebben zien zwaaien toen jullie het vliegtuig in gingen! Hahhahah wat hadden wij een lol!
Ondanks ik jullie erg ga missen en best wel beetje verdrietig ben, vind ik het nog steeds super stoer, cool en een hele uitdaging!! Jullie gaan veel dingen beleven en wij als "jullie volgers" verwachten dan ook een hoop te lezen! Jaaaa... jullie zijn dan ver maar nog niet van ons af!! Hahahhaaha!!
Ik heb de site van Co even bekeken! Ziet er goed en leuk uit. Ik weet niet meer zeker of jullie daar blijven slapen (volgens mij wel), maar dat ziet er goed uit!!
Geniet er van!
Dikke x!! -
20 Augustus 2008 - 19:54
Henny:
Hi stoere meiden,jullie liggen nu heerlijk te slapen,hoop ik,energie opdoen voor de fietstocht met Co.We hebben veel plezier gehad op 't panoramadeck,de telefoontjes over en weer,echt enig!!Was zooooo blij dat 't nog lukte met 't presentje,Cynthia loosde mij heel Schiphol door,anders was 't mij niet gelukt hoor,zou gegarandeerd verdwaald zijn!!We hebben hier thuis nog 'n paar uur gezellig zitten kletsen met z'n vieren.Vandaag 'n hele leuke dag met Sylvia en Trudy,gehad,en morgen naar de kids.Fijn dat je 'n smsje stuurde!!Veel plezier met Co,veel liefs,Henny. -
20 Augustus 2008 - 20:16
Yvonne Biemans:
Hoi lieve Maaike,
Hier je Tante uit Rotjeknor geweldig dat je dit gaat doen ik hoop dat je net als Simon een geweldige tijd tegemoet zult gaan Jos en ik zullen je blijven volgen. Je bent denk ik nog onderweg maar alvast heel veel plezier en genieten maar. Liefs Yvonne en Jos.
20 Augustus 2008 - 21:17
Joke:
Hoi Maaike en Marian,
Nou, de eerste dag zit erop!!! Het was leuk he, gister op Schiphol dat we echt jullie vliegtuig zo goed konden zien en zelfs jullie nog konden toezwaaien toen jullie al in de slurf liepen! We hebben echt gewacht tot het toestel in de lucht was, dus ik denk dat jullie net zo snel in Londen waren als wij thuis. Ben erg benieuwd naar jullie indruk van Bangkok en ik wens jullie natuurlijk weer een heel geweldige reis. Blijf genieten, hoor! Liefs en knuffels van Joke. -
23 Augustus 2008 - 19:18
Sint:
Whoehoe... It's your birthday!!! Heb je me horen zingen???! ;)
Een dikke verjaardagskusssss!!!